Lirik Hip Hop Lilo

Opo wes pancen nasibku??
kudu pisah marang sliramu?
nadyan opo jroning ati..
aku ora biso nggondeli...
int-2
opo wes ora kelingan?
sumpah janji'mu mung marang aku?
seng nyekseni lintang rembulan..
jarrene tresnamu mung kanggo awakku?
aku wis ngonangi awakmu lungo karo wong liyo..
laraning ati iki nganti ora iso opo"..
tresnaning atiku mek di nggo ampirane wong liyo..
opo aku iki wes tok anggep ora lilo..
sliramu wis ning atiku,
nganti tekan dodoku..
nanging ngopo kowe tega gawe cidro rasaku?
mugo kabeh mau kowe ojo nganti ngrasakke,,
laraning atiku..
kedanan awakmu
int-3
ora nyana ora ngiro..
kowe medhot taline asmara..
tresnaku kang gawa suci..
ra bok jogo..
malah bok blinjanii..
back to int-1
tali asmara iki ora bakal tak pedotke..
nanging ngopo awakmu? malah sing ngrampungke.?
nganti kabeh dadi..
koyok ngene kahanane, bubar kabeh lan nganti ora ono sisane..
lehku mikir skiramu nganti ra doyan madhang..
duh gusti paringono aku dalan supoyo padhang..
nek kowe wes pengen pedot..
yo mbok gen ndang ngomong..
dadi aku ra kesuen le nunggu nganti doyong..
back to int-2
wis nganti telung ketigo kowe ora ono kabar,,
opo iki pancen caramu le ngejak bubar?
duh gusti paringono atiku seng gawe sabar..
supaya kabeh cetho lan dadi ora ambyar..
mergane aku iki wes kejeron tresno kowe..
ra iso golek liyane seng iso koyok kowe.,
mugo kowe Kroso..mugo ra ono maneh kahanan seng gawe cidro
ben iso RAMPUNG KABEH!!!
back to int-3
back to int-1 2x

                              TONTON VIDEO NYA BRO